Voiteluaineet

Teboil

Olemme Teboil-voiteluaineiden valtuutettu jälleenmyyntipiste Keski-Suomessa. Myymälässämme on laaja valikoima Teboil-tuotteita. Valikoimastamme löytyy aina hydrauliikkaöljyistä teollisuuden erikoisvoiteluaineisiin. Yli 180kg toimitukset rahtivapaasti asiakkaan toimipisteeseen.

Tuotevalikoima

Mobil

Mobil-voiteluaineet pitävät pyörät luotettavasti pyörimässä, tarvitsetpa sitten moottoriöljyjä,raskaan kaluston dieselmoottoriöljyjä tai teollisuuden voiteluaineita.

Mobil jatkaa uusien tuotteiden ja ratkaisujen kehittämistä nykypäivän asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.

Tuotevalikoima

Molykote

Dow Corning yhtiön valmistamat Molykote erikoisvoiteluaineet vähentävät kitkaa ja kulumista, pidentävät voiteluvälejä, sekä vähentävät kunnossapitokuormituksia, pölyisiä ja kemiallisesti ankaria ympäristöjä, sekä äärimmäisiä lämpötiloja ja -nopeuksia. Molykote voiteluaineet soveltuvat hyvin myös normaaliin kunnossapitovoiteluun.

Tuotevalikoima

Rocol

Rocol RTD®-tuotteet ovat paineenkestäviä voiteluaineita, jotka vähentävät työkappaleen ja työkalun välistä kitkaa, mikä pidentää työkalun käyttöikää huomattavasti ja säästää siten kustannuksia. Rocol on jo 130 vuotta vanha yritys, jonka pääpilareina ovat luotettavuus, ongelmien ratkaisu ja tekninen osaaminen. Tuotevalikoima sisältää rasvoja, öljyjä, leikkuunesteitä, voiteluaineita (myös elintarvikehyväksytyt) ja aerosolimaaleja.

Tuotevalikoima