Voiteluaineet

Valvoline

Olemme Valvoline-voiteluaineiden valtuutettu jälleenmyyntipiste Keski-Suomessa. Valvoline on maailman ensimmäinen moottoriöljymerkki, perustettu vuonna 1866. Täten Valvoline on ollut moottoriöljyteknologian edelläkävijä jo yli 150 vuotta. Sarjatuotannon alettua jokainen tehtaalta lähtenyt Ford T-mallin auto täytettiin Valvoline- moottoriöljyllä. Vuoden 1939 X-18 moottoriöljystä lähtien Valvoline on aina pyrkinyt innovoimaan ja pysymään kehityksen aallonharjalla tarjotakseen käyttäjilleen vain laatutuotteita. Nykyisin Valvoline on Yhdysvaltojen kolmanneksi eniten käytetty moottoriöljy markkinoilla.

Valvoline tarjoaa sarjan laadukkaita teollisuuden voiteluaineita, jotka edustavat viimeisintä teknologiaa. Nämä tuotteet on kehitetty takaamaan käytössä olevien koneiden luotettavuus ja tehokkuus ja vähentämään huoltokustannuksia sekä seisokkiaikoja tuottavuuden ja kannattavuuden maksimoimiseksi. Valvolinen teolliset voiteluaineet on kehitetty vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin useilla teollisuuden aloilla ja monenlaisissa käyttökohteissa, ja ne tarjoavat ylivertaista suojaa ja suorituskykyä laajalla käyttölämpötila-alueella rankimmissakin työolosuhteissa.

Molykote

Dow Corning yhtiön valmistamat Molykote erikoisvoiteluaineet vähentävät kitkaa ja kulumista, pidentävät voiteluvälejä, sekä vähentävät kunnossapitokuormituksia, pölyisiä ja kemiallisesti ankaria ympäristöjä, sekä äärimmäisiä lämpötiloja ja -nopeuksia. Molykote voiteluaineet soveltuvat hyvin myös normaaliin kunnossapitovoiteluun.

Tuotevalikoima

Rocol

Rocol RTD®-tuotteet ovat paineenkestäviä voiteluaineita, jotka vähentävät työkappaleen ja työkalun välistä kitkaa, mikä pidentää työkalun käyttöikää huomattavasti ja säästää siten kustannuksia. Rocol on jo 130 vuotta vanha yritys, jonka pääpilareina ovat luotettavuus, ongelmien ratkaisu ja tekninen osaaminen. Tuotevalikoima sisältää rasvoja, öljyjä, leikkuunesteitä, voiteluaineita (myös elintarvikehyväksytyt) ja aerosolimaaleja.

Tuotevalikoima